JORNADA DE PORTES OBERTES

Dissabte 14 d'abril d'11 a 13h celebrarem la jornada de portes obertes d'enguany, i dimarts 17 d'abril a les 10 i a les 16h també podreu venir a veure el nostre dia a dia.

Us hi esperem!

 

L'escola bressol neix l'any 1978 amb tan sols un petit grup d'infants i se situa en un edifici catalogat compartit amb l'única escola que hi havia al poble i amb altres activitats.

 

Amb el pas dels anys aquella petita llavor que es va plantar va donar pas a l'escola que avui dibuixem. 

 

Des d'un inici creix el sentiment de tenir cura de la més petita infància amb dedicació i estima. Poc a poc i amb la incorporació de noves visions pedagògiques es va traçant el camí i es comença a estructurar una manera de veure i sentir l'infant amb un altre caire.

 

Amb les paraules "un infant capaç" l'escola i les pròpies mestres han anat creixent i madurant.

 

 

 

Com aquella planta que començava a florir, el projecte s'ha fet més gran i ha anat obrint les seves branques, les seves portes cap al que avui en dia volem transmetre amb tendresa, constància i cura.

 

 

 

Construim una escola amb un projecte creatiu, viu i compartit amb les famílies on el propi infant és el protagonista de la seva història, on escrivim dia a dia pàgines del temps, un temps que amb una mirada atenta posa l'apunt en el més petit detall.